Navigace

Obsah

Týden Slezské kuchyně

Každý rok v měsíci dubnu se koná gastronomická akce s názvem „Týden Slezské kuchyně“. Zapojují se do ní restaurace v okrese Opava. Během Týdne Slezské kuchyně restaurace zařadí do svého menu jedno či více regionálních pokrmů a návštěvníci mohou hodnotit chuť jídel, rozmanitost a také samozřejmě vzhled. Každý kdo se zúčastní může vyhrát zajímavé ceny. 

V období konání soutěže budou přihlášené provozovny nabízet regionální pokrmy Opavského Slezska. Pokud si host objedná pokrm z nabídky regionálních pokrmů a na svůj konečný účet uvede celé své jméno, telefonní číslo a takto vyplněnou účtenku vhodí do slosovací nádoby označené nálepkou Opavského Slezska, automaticky se zapojuje do soutěže o možnost výhry voucheru na konzumaci právě v této restauraci. Hodnotu poukazu si volí provozní restaurace sám. Host bude vylosován a kontaktován samotnou restaurací po skončení soutěže. 
Host má také možnost zúčastnit se SMS hlasování pomocí specifického kódu pro jím vybranou restauraci. Tady mohou hosté vyhrát hodnotné balíčky s regionálními produkty.